Home Beter presteren

Beter presteren

Beter presteren wil niet altijd zeggen dat je méér moet presteren. Het kan ook betekenen dat dat wat je wilt of moet doen je minder moeite kost. Denk hierbij aan:

  • Sportprestaties (oude blessures en harde trainingsmethoden kunnen veel trauma hebben veroorzaakt en daarmee je huidige prestaties blokkeren)
  • Schoolprestaties / studeren (bijv. concentratieproblemen of dyslexie)
  • Presteren op je werk (met alle bijbehorende werkdruk)

Hoe ga ik te werk?

Brainspotting

Brainspotting

Brainspotting is een uitermate effectieve therapievorm voor verwerking van trauma en andere blokkades. Brainspotting heeft daarmee niet alleen een positief effect op onze kwaliteit van leven van alle dag maar is ook bijzonder effectief gebleken waar het gaat om de verbetering van prestaties.

(Loopbaan)coaching

Licht aan einde tunnel

Er zijn enorm veel coaching methodieken. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en vanuit alle technieken en vaardigheden die ik daar heb geleerd in de loop der jaren mijn eigen aanpak ontwikkeld. En elk coachingtraject voegt daar weer nieuwe ervaring aan toe, waardoor ik mijn klanten maatwerk kan leveren. Geen vraagstuk en mens is immers hetzelfde. En niet elke persoon past in dezelfde structuur. Uiteindelijk is het resultaat dat geldt.